Chris Mayer l-a cooptat pe Nick Kamarera si pe Raluka pentru cel mai nou single al sau, RePlay, iar acum ne ofera si videoclipul. Piesa surprinde prin ritmurile euro-dance, iar versurile catchy te vor face sa dam RePlay piesei.

Videoclipul piesei 'Replay' este unul vesel, plin de culoare, beat-uri nebune, distractie si fete sexy. De regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Paun, un nume nou in industrie, dar care promite sa aduca un boost de prospetime in industria regizorilor de videoclipuri din Romania. Filmarile au avut loc la malul Marii Negre si in cluburile de pe litoral, acolo unde i-ati putut intalni pe Chris Mayer si Nick Kamarera in aceasta vara.
Intrebati de directia muzicii in momentul actual din Romania, care face trecerea de la soft pop si raggae sau dance, cei trei au declarat:
Muzica se recicleaza, trend-urile revin dupa un anumit ciclu, dar bineinteles ca cel care decide trendul este publicul. Am avut 2-3 ani de invazie a muzicii dance, acum avem reggae si ma bucur ca multi artisti care isi incepusera cariera cu piese in limba romana si-au adus aminte de indentitatea lor artistica. Ma refer aici la Connect-R, Alex Velea, Anda Adam etc, artisti carora le sta foarte bine cu piese in limba romana. Dar, la fel cum am spus, e un ciclu. Sunt sigur ca muzica dance va reveni, poate nu in forta, dar treptat.'
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.