Catalin Josan revine cu un nou single si videoclip, Floorplay, alaturi de finalista primului sezon Vocea Romaniei, Iuliana Puschila.

Cei doi traiesc o poveste de dragoste cu peripetii intr-un decor demn de o piesa de teatru. Catalin joaca rolul sefului absent si preocupat numai de munca, in timp ce iuliana este asistenta rabdatoare, saritoare si naiva, complet indragostita de seful ei care nici macar nu o observa. Insa totul se va schimba intr-o secunda, cu ajutorul unui look nou, senzual si elegant.
Filmarile au avut loc in cafeneaua- teatru Godot, unde regizorul Alex Ceausu i-a tinut pe cei doi timp de 12 ore, pana cand a iesit un rezultat final ce a intrecut toate asteptarile. Floorplay este cel mai nou single lansat de Catalin Josan si face parte de pe cel de-al doilea album al cantaretului, Don't Wanna Miss You, fiind produs de studioul suedez Le Clique si compus de producatorul american Desmond Child. Albumul Don't Wanna Miss You va fi lansat intai in Republica Moldova, pe 30 aprilie, urmand ca apoi sa apara si in Romania
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.