Dupa un prim single ce a marcat o colaborare inedita cu rapperul Snoop Dogg, Brighi lanseaza o noua provocare alaturi de Pacha Man: Ce te faci?

Imi doresc foarte tare sa reusesc sa transmit oamenilor cat mai multa energie pozitiva prin muzica mea. "Ce te faci?" este o piesa pe cat de jucausa, pe atat de naturala. Recunosc, m-am regasit in versuri... Cred ca, macar o data, tuturor ni se intampla sa ne indragostim brusc de cineva care sa nu acorde prea multa importanta acestui "amanunt", cel putin intr-o prima faza... :).

Noul single a luat nastere in studiourile HaHaHa Production, versurile si muzica apartinandu-i lui Alex Velea.

Iar daca textul piesei lanseaza o provocare, indemnandu-te sa dai frau liber imaginatiei, clipul surprinde o poveste simpatica de iubire, cu urmariri mai ceva ca-n filme. Brighi joaca rolul unei fete indragostite, care isi pune in minte sa-i fure inima unui baiat, desi acesta pare sa nu o observe pe frumoasa cuceritoare. Daca va reusi sau nu, ramane sa descoperi singur...

Brighi a inceput sa cante la doar 9 ani, participand la festivaluri nationale si internationale care i-au adus o multime de premii.

In 2011 s-a alaturat echipei HaHaHa Production, devenind primul artist din Romania care a colaborat cu rapperul american Snoop Dogg pentru piesa Play me like a violin.

Brighi isi petrece mare parte din timp in studio sau in sala de repetitii.

Sursa: Bestmusic.ro

 

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA