Boier Bibescu lanseaza una dintre cele mai surprinzatoare colaborari ale anului, "Pentru ca Pot", alaturi de Mihai Margineanu.

O piesa plina de energie ce iti arunca zambetul pe fata, "Pentru ca pot", se bucura deja de un videoclip pe masura, regizat de Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production). Clipul filmat in Bucuresti intareste mesajul piesei si subliniaza faptul ca poti face orice daca iti doresti!
In viata este bine sa poti si pentru asta ai nevoie sa stii sa faci cat mai multe lucruri. Mihai Margineanu poate asa ca la filmarile videoclipului a propus sa piloteze avionul usor in care s-au filmat cadrele cu el si Boier Bibescu.
"A fost reala placere sa lucrez alaturi de Mihai Margineanu si ma bucur ca a acceptat propunerea mea! Pentru ca pot este o piesa de suflet si imi doresc ca publicul sa se distreze pe piesa mea la fel de mult cum ne-am distrat noi la filmari!" a declarat Bibescu.
Ghetto-ul nu mai este un subiect tabu, insa Bibescu si Mihai Margineanu aleg sa vorbeasca despre aceasta realitate direct si sa puncteze faptul ca a fi un derbedeu nu este o calitate.
"Cunosc echipa din care face parte Boier Bibescu si mi se pare flatant ca cineva din muzica tanara a ales sa colaboreze cu mine si a ales sa combine doua stiluri muzicale diferite oferind acces si publicului tanar la un alt gen muzical. Bibescu m-a convins sa colaboram prin talentul sau si prin faptul ca stie muzica!" a declarat Mihai Margineanu, pe care il puteti vedea live pe 25 septembrie, la Hard Rock Cafe.
Sursa : Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.