Bogdan Vladau lanseaza un nou single si odata cu el si videoclip. Love is in the Air e o piesa diferita fata de ce a cantat pana acum, a declarat cantaretul, care s-a aratat foarte incantat si de clipul regizat de Gabriel Hennessey.

Filmarile videoclipului Love is in the Air au avut loc in Bucuresti, iar modelul Marie Damian a fost personajul feminin de care Bogdan este indragostit, dar pe care nu poate niciodata sa o atinga. Love is in the air e o piesa de stare cu un aer fresh. Gabriel Hennessey s-a ocupat sa regizeze clipul si sa prinda cele mai bune cadre. Povestea clipului arata perfect momentul in care te indragostesti, in care iti vezi persoana iubita pretutindeni, ca o himera, dar nu reusesti sa o atingi.
2014 pentru mine a inceput in forta. Proiecte noi, piese noi, cantari, lucruri care ma tin in priza si imi dau o energie pozitiva. De cand am lansat prima mea piesa, "Hilla", am incercat sa imi gasesc stilul muzical care sa ma reprezinte cel mai bine, iar publicul sa rezoneze cu mine. Am inceput usor, sensibil, romantic, urcand spre o imagine de baiat rau. Acum, in februarie, fiind luna iubirii, am ales sa lansez "Love is in the air", o piesa altfel fata de tot ceea ce am cantat pana acum.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.