La sfarsitul anului, Red Clover Media va prezinta videoclipul noului single semnat Blazon „Dac-am sa plec” in colaboare cu Alessia si Mario Morreti.

De productia piesei s-au ocupat Blazon si Morreti, ajutati de Preston, iar versurile au fost scrise de el si Mario Morreti.
„In ciuda frigului pe care am fost nevoiti sa-l suportam, sunt implinit ca am reusit inca o data si prin piesa si prin clip, sa aducem un suflu nou in muzica romaneasca. Am aceasta piesa de cativa ani insa abia acum am simtit ca este momentul sa o finalizez, in speranta ca oamenii vor rezona cu mesajul piesei. OneLove!”, a declarat Blazon.

„Este prima colaborare cu un coleg de la casa de discuri si sunt foarte incantata de ce a iesit. La filmarile videoclipului am indurat un frig napraznic, dar nu mai conteaza atat timp cat a iesit ceva frumos. Sper sa va faca placere sa ascultati piesa si sa urmariti videoclipul.”, a spus Alessia.
„Eu si Blazon nu suntem la prima colaborare, facem echipa de productie impreuna de ceva timp. Cand am ascultat schita piesei am rezonat cu mesajul si am simtit ca trebuie sa am si eu o strofa, iar restu` a venit de la sine, intr-un mediu armonios si profesionist. Speram sa va placa ce a iesit. Peace!”, a completat Mario Morreti.
Sursa Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.