Bibanu MixXL si JO ne spun ca nu e bine sa traiesti in minciuna, dar ca uneori e inevitabil sa mai spui una cu noua lor piesa. Minciuna se lanseaza direct cu un videoclip filmat la o casa de la munte.

Din decor nu lipses cainii care sa se plimbe printre picioarele celor doi si nici pustoaica imbracata cu tricoul pe care scrie "minciuna" si ca face treaba plimbandu-se cu masina de taiat iarba. Bibanu MixXL nu e la prima colaborare cu o solista, el e mai lucrat si cu Tamy, dar s-a bucurat de succes cu piesa La fel, alaturi de Delia. Videoclipul este produs de DopeFilm si a fost filmat in Brasov si Bucuresti, regia apartinandu-i lui Dan Popescu, iar DOP-ul lui Andrei Ursu si Catalin Micu.
Bibanu MixXL lanseaza EP-ul intitulat "Candidat independent". “Minciuna” este primul single extras de pe acest material si este o colaborare cu JO aka Ioana Anuta de la Famous Production. Piesa a fost compusa de Bibanu, iar muzica si aranjamentul sunt creatia lui Boier Bibescu de la HaHaHa Production cu care artistul lucreaza de mai bine de 10 ani.
Despre piesa, Bibanu a declarat: este cea mai soft si cea mai muzicala piesa a mea de pana acum iar acesta este si meritul lui JO. Piesa vorbeste despre minciuna in toate formele sale si cred ca se potriveste perfect albumului. Candidatul si minciuna sunt sinonime in contextul oricui. Urmareste intreaga lansare a EP-ului. O sa iti placa”.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.