Trupa Bere Gratis continua in forta cu o noua colaborare de succes: piesa si videoclipul “O lume nebuna” featuring Zhao.

Piesa "O lume nebuna" este o parodie despre societatea in care traim si de situatiile de care ne lovim in mod inevitabil in viata de zi cu zi. Fie ca ne place ceva sau nu, important este sa luam atitudine: daca ne place, sa imbratisam ideea, daca nu, sa nu ne complacem in ceva ce nu ne reprezinta.
“Este o mare placere sa colaboram cu Zhao, pe care il consideram un adevarat personaj. In mod exceptional, am avut marea onoare de a-l avea in videoclip pe domnul Dumitru Prunariu, care a fost nu numai un profesionist desavarsit la filmari, ci s-a dovedit a fi un om deosebit, cu care ne dorim sa avem o legatura de prietenie de acum inainte”, spun baietii de la Bere Gratis.
Videoclipul este unul inedit, care prezinta diverse personaje din societatea actuala, intr-un mod mai mult decat amuzant. Plin de energie , noul videoclip al trupei Bere Gratis este unul care ne propune sa ne gaindim cum luam atitudine fata de “mediul inconjurator “.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.