Sore si Bere Gratis lanseaza o colaborare de vis pentru toamna melancolica - Noapte calda!

Piesa “Noapte calda” este compusa de catre trupa, iar videoclipul in regia lui Deian Carmazan ii aduce pe membrii Bere Gratis si pe Sore intr-un decor idilic.
“E un weekend in doi ce se petrece , o stare de visare, o evadare din cotidian. O ghicitoare despre viata, rostita intr-un cadru romantic. Raspunsul ramane o necunoscuta, pentru ca viata iti ofera tot timpul surprize, indiferent de experienta acumulata”, declara Bere Gratis.
"Colaborarea cu Bere Gratis a fost o surpriza. Nu ma asteptam vreodata sa cant alaturi de trupa cu care am crescut. Sunt chiar si acum emotionata in prezenta lor si tot ce imi doresc e ca piesa noastra, mesajul ei, sa ajunga direct in sufletul celor care o asculta", povesteste Sore.
„Sunt foarte bucuros ca atunci cand ne dorim un duet, atat live, pe scena, cat si la un single, colegii de breasla mai tineri sau cei mai experimentati vin cu drag sa cantam impreuna. Sore este artistul manusa pentru piesa Noapte calda si cred ca asta se va simti si atunci cand asculti piesa. Speram ca va aduce multe auditii cantecului si chiar daca piesa e usor atipica pentru Bere Gratis si Sore, cred ca va placea”, declara solistul Bere Gratis.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.