Antonia si Jay Sean s-au urcat pe "Wild Horses", noul single cu videoclip pe care artista il aduce! Cu versuri si imagini emotionante, Antonia dirijeaza atentia fanilor catre muzica desi viata personala este la fel de agitata si mediatizata precum niste cai salbatici.

Daca INNA, colega ei de la Global Music Management si Roton l-a luat pe J Balvin, Antonia se multumeste cu Jay Sean, un cantaret de R and B ce a marcat cateva single-uri de succes in urma cu cativa ani! Dupa vanzarile dezamagitoare ale albumului NEON, cantaretul britanice Jay Sean si-a indreptat privirea catre Estul Europei, acceptand propunerea Antoniei pentru a-si pune vocea pe noul ei single: "Wild Horses". Videoclipul a fost filmat in Romania in regia lui Iulian Moga la inceputul lunii aprilie.
“Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta colaborare si incantata de aceasta piesa, “Wild Horses” este sensibila, cu mesaj puternic, compusa si produsa de niste oameni extraordinari si foarte talentati precum Wayne Hector, Noonie Bao si Axident, carora le multumesc. Bineinteles, ma bucur ca Jay Sean a acceptat sa cante cu mine aceasta piesa si ca a venit special in Romania sa filmam acest videoclip, este un artist incredibil pe care il apreciez”, a spus Antonia.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.