Pentru realizarea materialului video, artista a colaborat cu artistul Millo Simulov, care i-a creat artistei decoruri spectaculoase si inedite, dar si tinute avangardiste.

Cu mare desfasurare de forte si un buget pe masura, filmarile videoclipul piesei "Unde...” s-au intins pe mai bine de 22 de ore de munca, timp in care bratele pictate ale celor peste 50 de actori figuranti au cautat-o permanent pe artista incercand s-o tina prizoniera chiar prin salteaua patului baldachin cu totul special, creat pentru filmare."Regizorul Millo Simulov are un simt artistic deosebit! Pot spune ca a reusi sa ma surprinda intr-o ipostaza iesita din tipare, in special in cadrele cu rochia de dimensiuni suprarealiste, tinuta care m-a impresionat peste masura,” a marturisit Annes.

Din pacate, fimarile nu au fost lipsite de intamplari mai putin fericite: in ultimele ore de filmare, oboseala si-a spus cuvantul, iar artista a fost accidentata de hair stylista ei, provocandu-i o arsura de gradul II pe gat, cu ondulatorul incins.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.