"Unde...", noul single Annes, un mix de energie si emotie!Piesa "Unde..." aduce in prim plan un stil muzical care este pe un trend ascendent in ultima perioada - dubstep - si care se regasete in muzica artistilor de talie internationala.

"Single-ul "Unde..." are o infuzie de dubstep care il face electrizant", marturiseste Annes. "Versurile, pe care le-am scris chiar eu, sunt in limba romana, de aceasta data, iar piesa este produsa de Gabi Huiban si Daniel Creed", a mai adaugat artista.

Annes nu se afla la prima colaborare cu Gabi Huiban si Daniel Creed, acestia semnandu-i muzica inca din 2008, atunci cand au colaborat pentru balada "Atat de greu"(piesa cu care au obtinut si premiul pentru "Cea mai buna compozitie muzicala") si mai apoi pentru single-ul din vara trecuta "How does it feel...".

Versurile ating cu mare usurinta inima, iar vocea calda, catifelata, cu inflexiuni atat de surprinzatoare a artistei sensibilizeaza sufletele. Pregatiti-va pentru un rasfat al simturilor si al trairilor, un mix deosebit de energie, stralucire, emotie si vibratie!

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.