Dupa ce a cucerit inimile celor care stiu sa pretuiasca dragostea adevarata cu cel mai recent single al sau, Andreea D lanseaza videoclipul piesei “Magic Love”.

Regizat de catre Alex Ceausu, videoclipul a fost filmat in Turcia - Cappadocia si Pamukkale, timp de sase zile, si transpune in imagini sfarsitul unei povesti de dragoste, sentimentele contradictorii ale celui care a pierdut lupta cu sine pentru a putea depasi momentul.
“Iubesc foarte tare piesa , iar videoclipul este cel mai frumos dintre toate clipurile pe care le-am filmat pana acum”, povesteste Andreea D .
Filmarile “Magic Love” nu au fost lipsite de peripetiile aferente unei adevarate expeditii in muntii Turciei. Aflati in cautarea unei anume cascade, Andreea D si intreaga echipa s-au pierdut in munti.Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, de data aceasta vor fi surprize, atat in privinta imaginii, cat si ca poveste. Se petrec transformari neasteptate in derularea povestii, iar personajele principale capata alte identitati, pe care le veti putea descoperi urmarind clipul.
“Acum, mi se pare foarte amuzant, dar pe moment nu a fost prea placut. Am umblat foarte mult si pana la urma am ramas fara benzina, asa ca a trebuit sa ne intoarcem pe jos 15 de kilometri, sa facem rost de o masina si sa alimentam masinile noastre, ca sa putem continua drumul. Pana la urma am gasit cascada si intr-adevar, era superba, deci cautarea a meritat. Acum, nici cele 12 ore dormite in 6 zile, nici zecile de kilometri pe care i-am parcurs nu mai conteaza comparativ cu rezultatul”, continua Andreea D.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.