Andreea Banica vine cu un clip nou inspirat de Top Gun. O pista de decolarea, avioane de vanatoare, motocicleta puternica si un iubit care sa o plimbe la asfintit sunt cadrele noului clip Acelasi iubit.

O poveste de dragoste extraordinara, o piesa pe care o ador, o declaratie de dragoste fara sfarsit pentru voi, dragii mei cei mai dragi. Noul meu single si clip! Enjoy and Share the love! a scris cantareata pe contul ei de Facebook odata cu publicarea noului videoclip.
Construita in jurul unor repere de cultura pop, povestea vizuala a celui mai recent videoclip al frumoasei artiste, Acelasi iubit, dezvaluie o noua atitudine a divei topurilor muzicale romanesti, pune in valoare sensibilitatea si senzualitatea uneia dintre cele mai sexy artiste.
“A fost o experienta magica toata aceasta poveste: de la single-ul compus de Laurentiu Duta, Smiley si Serban Cazan, in studiourile HaHaHa Production, care m-a emotionat de la prima auditie, pana la colaborarea spectaculoasa, cu super-chimie creativa intre Laur si Smiley si cele 36 de ore de filmare, grele, ca pentru un scurt-metraj, in care am invatat macar o parte din ceea ce inseamna efortul incredibil al unui actor si mi-am descoperit noi parti din sufletul meu de artist. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din cariera mea de pana acum”, spune Andreea Banica.
Sursa : Bestumusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.