Andreea Balan reuseste performanta unica in showbizz-ul romanesc de a se reinventa la fiecare single nou lansat. Pentru cel mai recent videoclip al sau "Super Soaker", o productie muzicala internationala realizata de o echipa de compozitori americani si caraibieni, Andreea joaca rolul unei regine africane, care reuseste sa isi domine supusii, prin energia exploziva si carisma pe care le emana.

Piesa "Super Soaker" este o colaborare cu un celebru artist caraibian, Skinny Fabulous, cantaret de soca premiat in intreaga zona a Americii Centrale si Caraibe, pentru muzica sa exceptionala. Sound-ul noului single al Andreei, a fost realizat in Statele Unite de catre producatorii piesei, Monsta Riot, compozitori celebri care au colaborat de-a lungul timpului, la piese de succes pentru artisti din SUA si din Caraibe precum Jordin Sparks, Leona Lewis, Colbie Caillat sau Kevin Little.
Videoclipul piesei "Super Soaker" realizat de regizorul Anthony Icuagu, o transpune pe Andreea in diverse cadre specific africane, realizarea acestora fiind o adevarata provocare pentru echipa de productie care a lucrat intens cateva zile la crearea lor. Pentru videoclipul piesei "Super Soaker", Andreea a schimbat nu mai putin de sase tinute sexy, aceastea fiind achizitionate special de la New York.

Sexy si provocatoare, Andreea a incercat pentru acest videoclip si cateva machiaje si coafuri inedite, care ii pun in evidenta frumusetea naturala, transpusa in decorul african. In plus, asa cum ne-a obisnuit, pe tot parcursul videoclipului sunt prezente pasaje dinamice de dans, miscarile si ritmul african fiind evidentiate cu succes de Andreea si echipa sa de dans.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.