Andreea Balan isi deschide SUFLETUL si spune tot ADEVARUL despre relatia cu KEO! A fost RECE!

Intr-un videoclip filmat in premiera ONE SHOT in cariera ei - un singur cadru, o singura dubla filmata fara intreruperi, Andreea Balan isi toarna sufletul in noua melodie si noul videoclip care este inspirat 100% din experienta personala.
"Dupa luni de minciuni aruncate in presa si in viata mea, am simtit ca e timpul sa-mi deschid sufletul asa cum nu am facut-o niciodata pana acum. Vreau sa spun partea mea de adevar si vreau sa arat ce am simtit, prin ce am trecut si sunt sigura ca vor fi multi care vor empatiza cu aceste sentimente. E important pentru mine ca oamenii sa auda "RECE" si sa inteleaga cine sunt cu adevarat, dincolo de Facebook sau imaginea din presa." - a declarat Andreea Balan.

Noul videoclip a fost regizat de Bogdan Daragiu si prezinta drumul Andreei de la suferinta la locul care ii este cel mai familiar: scena. Orice ar face, tot acolo ajunge pentru ca acolo se simte cel mai fericit. Insa drumul pana acolo nu este cel mai placut.
Scenariul si monologul de la inceputul clipului au fost scrise, gandite si simtite de Andreea. Cantareata isi intareste portofoliul de showuri spectaculoase si pline de energie, de schimbari de costume, de dansuri si momente speciale cu ceva emotionant, dramatic dar cu un final pozitiv.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.