Andreea Balan si Sonny Flame se iubesc in cel mai nou videoclip al cantaretei - Iubi. Provocator, sexy si plin de elemente surpriza, acestea sunt ingredientele pentru noul material video Andreea Balan.

Piesa Iubi este plina de senzualitate si vorbeste despre jocul unor indragostiti, deci fiecare dintre noi se va regasi in text, iar Sonny Flame a fost cel mai potrivit pentru acest featuring, pentru ca este un artist talentat si charismatic.
In acest videoclip a schimbat mai multe tinute din piele, latex sau dantela. Totodata artista danseaza cu un corp de balet impresionant si prezinta diferite prize spactaculoase invatate la Dansez pentru tine alaturi de Petrisor Ruge.
Andreea a obisnuit publicul cu produse de calitate asa ca si productia acestei piesei si a videoclipului a insemnat saptamani de lucru. Videoclipul a fost regizat de Ciprian Strugariu, a fost filmat in doua zile iar repetitiile cu dansatorii au durat cateva zeci de ore.
Acest nou clip inseamna si o schimbare de stil pentru Andreea "Mi-am dorit altceva: sa fiu sexy dar in acelasi timp foarte senzuala … M-am jucat mult cu negru, haine din latex sau dantela. Sunt foarte multumita de rezultatul final si sper sa va placa. Si nu uitati sa va iubiti!! :) Todata sunt foarte fericita ca pagina mea oficiala de facebook depasit 1 milion de fani si se afla pe locul 14 in topul brand-urilor din Romania"
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.