Andreea Balan lanseaza noul videoclip de vara in premiera pe Urban.ro! "Things U Do 2 Me" vine cu o explozie de culoare, multe dansatoare, costume, in colaborare cu Mike Diamondz!

Filmarile videoclipului "Things U Do 2 Me" au avut loc intr-un complex rezidential de la marginea Bucurestiului in regia lui Anthony Icuagu, fiind prima colaborare a artistei cu tanarul regizor.

Desi rezultatul debordeaza in energie si distractie, experienta a fost riscanta pentru Andreea, pe parcursul filmarilor avand loc o furtuna teribila cu tunete, fulgere, ploaie torentiala si vant puternic. Solista si dansatoarele sale au imblanzit vremea cu dansul seducator si s-au straduit sa nu strice costumele fabuloase cu pene, speciale pentru dansul samba.
Cantareata-dansatoare a adunat peste 40 de dansatoare alaturi de Mike Diamondz si de partenerul ei de scena, Petrisor Ruge, intr-o petrecere care a tinut mai bine de 15 ore. Aceasta petrecere prezinta noul concept de show al Andreei: Carnaval Show, un spectacol magic cu multe hituri, dansuri spectaculoase si nenumarate costumatii.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.