Amna feat Adda - Fara aer videoclip official

Amna si Adda va lasa "Fara aer". Cele doua artiste lanseaza astazi prima lor colaborare, o productie Demoga Music. La fel ca si piesa, videoclipul a fost produs de catre aceeasi echipa ce a lucrat la hitul anterior, 'Arme feat Whatsup’.

Ideea participarii Addei la piesa "Fara aer" ii apartine chiar lui Marius Moga. Piesa este un duel liric intre cele doua artiste cu o aroma de vara.
Scenariul noului videoclip Amna aduce cu sine o noua abordare a unei povesti de dragoste prin prisma unei fantezii a solistei. Principala sursa de inspiratie a fost atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.
Amna joaca rolul uneia dintre profesoarele care participa la momentele artistice alaturi de alti jurati din echipa Demoga. Cosmin Soare, talentatul finalist al emisiunii ‘Romania Danseaza’ o cucereste pe Amna.
In cateva secvente veti recunoaste nume pentru care Marius Moga a mai compus muzica: What’s Up, Shift, Liviu Teodorescu dar si alti membrii fresh ai studioului DeMoga Music, cum este cazul Soranei.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.