AMI a lansat noul single si videoclip - "Playa en Costa Rica", de care solista se declara foarte incantata si declara ca marcheaza un nou pas spre maturizarea muzicala.

"Piesa este una de dragoste si vorbeste despre o fata care simte iubirea si acea caldura exotica in bratele iubitului, ca si cum ar fi pe o plaja din Costa Rica. ‘Playa en Costa Rica’ este compusa de Adi Colceru, alias David Deejay, iar versurile imi apartin si consider ca ma reprezinta din toate punctele de vedere. Acest nou single este cu siguranta un mare pas catre maturizarea mea ca artist”, a spus Ami.
Filmarile pentru noul videoclip au durat peste 24 de ore si au avut loc la Cazinoul din Constanta, in regia lui Florin Botea. Cele sapte tinute ale artistei au fost asigurate de Magda Mohamed, iar de coafuri si machiaj s-a ocupat Claudia Musat. Dat fiind faptul ca este o piesa latino, in videoclip puteti vedea si un dans spectaculos realizat de trei dansatoare de flamenco.
"Sunt multe locuri pe care oricine ar vrea sa le viziteze! Avand in vedere ca afara e vara si cald, mi-am imaginat cum ar fi sa petreci timpul cu persoana iubita sau, de ce nu, sa intalnesti dragostea intr-un loc exotic, iar Costa Rica mi s-a parut un loc potrivit."
Sursa : Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.