Ami revine in aceasta vara cu o noua piesa care promite sa fie hit si un videoclip pe masura. Otra Vez e o poveste de dragoste pe ritmuri latino, perfecta pentru vara, cu un clip regizat de Florin Botea.

Videoclipul a fost filmat in studiourile MediaPro din Buftea, iar rolul iubitului cantaretei a fost interpretat de modelul Alex Dicu. Filmarile au durat peste 12 ore, iar de Ami s-a ocupat Alex Ifimov pe partea de cofura si machiaj, iar costumele au fost gandite de Amir Dobos. Despre piesa Otra Vez, cantareata a spus:
Stilul latino ma avantajeaza, mi se potriveste ca imagine si sound, si sper ca acest single sa fie pe placul tuturor, sa prinda cel putin la fel de bine ca ‘Trumpet Lights’. Abia astept ca fanii mei sa vada noul clip!
Si regizorul Florin Botea a avut cateva cuvinte de spus despre clipul pentru Otra Vez:
Noul clip al lui AMI nu spune neaparat o poveste, ci este mai degraba un clip de stare, insa sunt foarte importante emotia si atmosfera senzuala pe care o creeaza personajele si vibe-ul piesei. Videoclipul va transpune privitorul direct acolo, in acele decoruri mexicane.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.