Fetele de la Amadeus revin cu o noua piesa si un clip alaturi de Claudia Cicone. Today Is My Birthday e un imn de party pentru toti cei care se sarbatoaresc si nu numai.

Cele cinci fete se pun pe distractie, de la camera de hotel, pana in club, unde urca pe scena, intr-un clip fun si plin de viata.Piesa, Today is my Birthday, a compusa si produsa de Xenti Runceanu, iar muzica si textul au fost semnate tot de catre Xenti impreuna cu Catalin Gusa. Noul single emana energie pozitiva si se potriveste perfect cu vara care aproape a venit.
Cele 4 fete au facut echipa cu Claudia Cicone si impreuna s-au distrat de pomina la filmarea videoclipului regizat de catre Eugen Gromik. Trupa Amadeus a lucrat in cel mai mare secret la acest videoclip, iar Andreea, Patricia, Alexandra si Cristina doresc sa isi surprinda fanii cu acest nou material.
"Ne-au inspirat foarte mult versurile pentru acest videoclip asa ca am facut o petrecere intre fete! Ni s-a parut o tema interesanta si foarte buna de abordat pentru aceasta vara in care foarte multe fete se vor regasi! Mai mult decat atat in ziua in care am inregistrat piesa era chiar ziua Claudiei!" au declarat fetele de la Amadeus.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.