Alin Vaduva, finalist al concursului X Factor, ne tine in continuare pe ritmurile verii alaturi de Mike Diamondz. Cine este noua lor piesa, iar videoclipul ne trimite pe malul marii printre fete senzuale si nisipul fierbinte.

Videoclipul a fost filmat de ‘Vision Production’, Richard si Claudiu Stan, aceeasi echipa care si-a pus amprenta pe cele mai recente videoclipuri Connect-R ('Da-te-n dragostea mea') si Cortes feat. Connect-R ('Vedeta mea'). Cine spune povestea tuturor, a iubirilor si a concesiilor pe care trebuie sa le facem in numele fericirii. Povestea piesei este sinteza majoritatii povestilor de dragoste, pentru ca iubirea e capricioasa si ne pune mereu la incercare. Insa, cred ca niciun sacrificiu nu este prea mare atunci cand sentimentele sunt adevarate', a declarat Alin.
Despre colaborarea cu Mike Diamondz, artistul care in prezent a cucerit topurile din Franta, Italia sau Turcia pana in Canada cu piesa 'Et Patati Et Patata', Alin ne-a marturisit urmatoarele: Il cunosc pe Mike de ceva vreme, iar colaborarea cu el a fost pentru noi urmatorul pas firesc. Ne-am distrat de minune in studio, iar piesa are un aer raggae perfect pentru o toamna tarzie pe malul marii'.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.