Alexandra Stan trece de partea intunecata cu cel mai bizar videoclip de pana acum! Invoca demonii, ii alearga prin padure si se imbraca intr-o mantie de preoteasa masonica la final!

Alexandra Stan a lansat cel mai complex videoclip de pana acum. Cu multe referinte culturale si prea multe semnificatii religioase, artista indrazneste mai mult ca niciodata in "Give me your everything".
Clipul e deschis cu solista pierduta care cauta refugiu printr-un camp misterios si plin de fum/ceata fiind acoperita de o mantie neagra cu o flacara violet in mana care o ghideaza. Acolo descopera dansatorii si creaturile intunericului si incepe o coregrafie in camp, in intuneric in care cei cinci se lasa condusi de ritm.
Actiunea se muta intr-o padure digitala in care Alexandra controleaza copacii si luminile. Artista alearga un demon, un personaj intunecat prin acest Wonderland digital pana cand ajunge intr-un loc negru unde isi intalneste demonul pe care l-a invocat (in ritualuri masonice, demonii sunt invocati intr-o oglinda complet neagra, intr-un spatiu inchis). Dupa ce atinge oglinda si demonul iese de acolo, sunt cateva cadre rupte parca din reclama lui Beyonce pentru Grown Woman dupa care Alexandra Stan descopera lumina, fiind acoperita de o mantie masonica inscriptionata atat cu piramida cat si cu regele soare - Ra. Acestea sunt cele mai evidente momente din clip, restul este sugerat.
"Give me your everything" include multe alte transformari si referinte legate de cum te schimba partea intunecata si cum treci prin momentele negative. Piesa a fost compusa si scrisa de Serban Cazan, Andrei Mihai, Alexandra Stan si Lee Anna James, fiind produsa pentru HaHaHa Production si inregistrata la Fonogram Studios si HaHaHa.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.