Daca pana acum am vazut-o ranita de un “Hacker de sentimente” cu “Vorbe letale” cantand “Ploua”, acum Alessia si-a schimbat atitudinea si a devenit “Fata Rea”.

Noul ei single “Fata Rea”, va fi lansat odata cu videoclipul si a fost compus in Tabara de Muzica de la Alba Iulia, de Cristian Tarcea si Alin Radu, de productie ocupandu-se iRonic impreuna cu echipa de producatori de laDeMoga Music
Regizat de Alin Surdu, fiind o productie Red Clover Media, clipul o infatiseaza pe Alessia in ipostaza de fata rea care incearca sa-l ademeneasca pe baiatul bun.
“Toamna aceasta se poarta fetele rele, fetele cu atitudine, care stiu ce vor si nu le e teama sa ceara ce li se cuvine. Un sfat pentru baieti, cum spune si piesa: “In cuvinte putine, misca-te bine”, adica lasati-va condusi de fete si urmati-le pentru ca ele stiu cel mai bine cum sa faca sa mearga lucrurile intr-o relatie.”, a spus Alessia.
Videoclipul a fost filmat pe croma, urmand sa fie adaugate diferite efecte de post-productie. Iata ce a adaugat Alessia despre echipa cu care a lucrat pentru "Fata rea": "Am incercat sa adun o echipa de oameni care sa-mi inteleaga viziunea si sa-mi transpuna ideile in realitate, astfel incat cei care urmaresc clipul, sa descopere o alta latura a mea. Asa ca am apleat la Geta Voinea Factory pentru o schimbare de look, stilistul Stefan Sabau mi-a creat o imagine diferita aplincandu-mi peste 200 de extensii de par natural si nuantandu-mi parul un ombre de culoarea somonului, iar Georgiana Serban mi-a facut pentru clip, mai multe coafuri.
De asemenea make-up artistul Larisa Bejan a stiut cum sa ma machieze in concordanta cu tinuta purtata si atitudinea pe care trebuia sa o transmit. De styling s-a ocupat Alexandru Simedru, tranformandu-ma intr-o “fata rea” veritabila, si pentru ca se spune “da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea”, Hannami Shoe mi-au creat, special pentru acest clip, doua perechi de incaltari. O fata este rea prin atitudine, look, dar si miscari, asa ca Rares Ene s-a ocupat de coregrafie. "
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.