Cei 10 ani de cariera ne aduc 3 surprize muzicale din partea celor 2 baieti Alb Negru: un nou album, TENtatii, un nou single, TENtatii, si un nou videoclip.

La inceput a fost single-ul Noi doi, o declaratie sincera din partea Alb Negru, proiectul inedit lansat in 2004, care s-a remarcat datorita hiturilor lansate, dar si datorita contrastelor la nivel de imagine.
Au urmat alte povesti muzicale, atat cu versuri in limba romana, cat si in limba franceza si engleza, cu beaturi dance, RB sau reggae - Fara sens, Hello, Amintiri, Charisma, Magical, Mi-e sete de tine si multe altele. Odata cu aniversarea celor 10 de ani de activitate muzicala, Alb Negru lanseaza al cincilea material discografic intitulat TENtatii, pe care se gasesc 10 piese, printre care hituri ca Mi-e sete de tine, Colegi de camera, Charisma, dar si cel mai recent single TENtatii pentru care Kamara si Andrei au filmat un videoclip in regia lui Alex Ceasu. Single-ul TENtatii este compus de catre Yogi, Liviu Teodorescu, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Shift si Madalin Rosioru, in studiourile DeMoga.
Pentru a marca cei 10 ani de activitate muzicala, Alb Negru a concertat aseara in The Vintage Pub, unde fanii au ascultat live piese de pe noul album “TENtatii”, iar invitatii speciali ai serii au fost Ralflo si Rares, alaturi de care Alb Negru au lansat hitul Mi-e sete de tine si trupa Trouble Crew.
Cei 10 ani mai inseamna reprezentarea Romaniei la Eurovision, in 2007, cu piesa “Liubi Liubi I Love You”, alaturi de Todomondo, feat-uri cu artisti ca Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu sau Andreea Banica, sute de concerte in tara si in strainatate, numeroase premii muzicale, dar si participarea cu succes in Nationala de Fotbal a Artistilor.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.