Alb Negru lanseaza noul lor videoclip regizat de Alex Ceausu - "Colegi de camera"

Dupa succesul rasunator si cucerirea topurilor romanesti cu piesa "Mi-e sete de tine", trupa Alb Negru face o noua surpriza muzicala fanilor. Sprint Media Group si Cat Music lanseaza azi, 28 iulie 2013, cel mai nou videoclip Alb Negru.
“Colegi de camera este altceva, diferit de tot ce am facut pana acum. Piesa este una vesela, care iti trezeste fantezii, iti lasa libertatea de a-ti inchipui diverse ipostaze ale vietii! Noi avem mare incredere in aceasta piesa si speram sa trezeasca in public aceeasi stare de optimism si buna dispozitie pe care am avut-o si noi la ascultarea ei!” declara Andrei si Kamara de la Alb Negru.
Clipul aduce in prim plan atmosfera anilor ‘80, iar Andrei si Kamara joaca rolul unor rivali care se sicaneaza pentru castigarea inimii unei fete. Amandoi intruchipeaza barbatul perfect, dispus sa isi satisfaca si sa isi rasfete aleasa, pana dincolo de poate. Cine castiga aceasta lupta, va invitam pe voi sa descoperiti!
Versurile melodiei ii apartin lui Shift, iar regia clipului lui Alex Ceausu. in videoclip se remarca, de asemenea, aparitia lui Shift si Ralflo, buni prieteni ai lui Andrei si Kamara! Intre timp, Shift tocmai a marcat al doilea hit din cariera lui cu "Sus pe toc", colaborarea cu Marius Moga.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.