Akcent lanseaza "Lacrimi curg", primul single si videoclip in limba romana in noua formula

"Lacrimi curg" este promovat de casa de discuri Roton si vine cu o noua atitudine, cu trupa live, cu un scenariu bine gandit, o poveste tensionata cu scene de dragoste, lumini obscure, pistoale si... lacrimi.
Liderul trupei Akcent, Adrian Sina, a rezumat aceasta lansare speciala astfel:
"Este cea mai personala piesa lansata vreodata. Atat povestea din videoclip cat si versurile piesei sunt reale, sunt lucruri care mi s-au intamplat in trecut insa e prima oara cand am reusit sa ma deschid in privinta asta, sa imi permit sa fiu vulnerabil si sa compun o piesa despre faptul ca am fost inselat si tradat de o fosta iubita. "
Adrian a adaugat ca "Sunt mai fericit si mai entuziasmat ca niciodata si probabil asta e motivul pentru care am putut sa vorbesc despre povestea asta cu usurinta si sa intru din nou in starile respective. Este primul videoclip in care am avut scene de dragoste si primul clip in care am putut sa fac un alt lucru care imi place foarte mult: actorie. Am avut ocazia sa intru in rolul gandit de regizorul Bogdan Paun si DOP-ul Alex Muresan care au facut un material cinematografic care m-a emotionat."
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.