Akcent lanseaza o noua piesa ce va sparge boxele cluburilor, "Every time (Turn My Life Around)”, in colaborare cu Ronnie Bassroller, un DJ si producator indian.

Akcent se bucura de un mare succes in randul publicului din India, iar in urma numeroaselor concerte sustinute acolo, s-au legat si colaborari cu artisti locali, de data aceasta cu un exponent al scenei de electro-dance house. In trecut, tot datorita vizitelor in India, Adrian Sina a cooptat-o pe Anushka Manchanda pentru a-si adauga vocea pe o varianta a hitului "I'm Sorry".
Adrian Sina si Ronnie s-au cunoscut in urma cu 2 ani in timpul unuia dintre show-urile sustinute de artistul roman, iar de atunci Adrian Sina a apelat la el pentru diverse productii muzicale. Acum au decis ca este momentul unei colaborari consistente, astfel a rezultat prima lansare oficiala Akcent feat. Ronnie Bassroller, pentru piesa "Every time (Turn My Life Around)", unde vocea lui Adrian se imbina perfect cu sound-ul de electronic dance music, genul preferat de Ronnie.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.