Akcent lanseaza un nou videoclip international: "Faina"! Adrian Sina vine cu nou material video extras de pe EP-ul "Around the World". Piesa cantata impreuna cu Liv se bucura deja de succes in Rusia si peste un milion de vizualizari pe YouTube.

Dupa ce single-ul "Kamelia" a ajuns no.1 pe Shazam si in topuri in mai multe tari din Europa si Asia, Akcent a ales un single pentru Rusia si a postat videoclipul online.
Productia a fost realizata de Adrian Sina la Premium Artist, studioul care a scos "Sarutari criminale" (Maxim) si "Noi simtim la fel" (Lidia Buble). Solistul Akcent s-a ocupat de muzica iar la versuri a fost ajutat si de Elena Matei - adica de Liv, frumoasa blonda din clip - pentru instrumental a lucrat cu Dj Ackym iar de mix si mastering s-a ocupat Dan Georgescu.
Melodia "Faina" contine un sample - utilizat legal - dintr-o piesa ruseasca "Faina - Na Na", compusa de B. Alibasov, A. Potemkin ( Fedostsov) pe versurile lui M. Ryabinin (Meerovitch).
Vocea de pe Faina - single care va fi promovat in Rusia pentru inceput, in Romania se afla in continua urcare "Kamelia", reusind sa ajunga in top 10 zilele trecute - este Elena Matei, unul dintre cele mai de succes modele ale momentului. Ea se afla si pe coperta numarului de august a revistei de moda si lifestyle condusa de Andreea Esca: The One.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.