Cel mai nou videoclip Akcent, "Chimie intre noi", a sosit de curand si poate fi urmarit mai sus.

Trupa a lansat cel mai nou videoclip, sarbatorind atat prin imagini cat si prin melancolia piesei, reintoarcerea la scoala. Productia a fost regizata de catre Anthony Icuagu si s-a filmat in Bucuresti, intr-un cartier rezidential. Filmarile s-au realizat atat in limba romana cat si in engleza, primindu-se deja cereri speciale pentru piesa din afara tarii.

'Am colaborat atat de bine la 'I'm Sorry' incat nu a existat niciun dubiu ca vom lucrat tot cu Anthony', au povestit baietii. Scenariul propus de acesta i-a cucerit imediat pe cei trei - Adi, Mihai si Sorin.

Videoclipul este facut intr-o nota amuzanta, creionand o povestioara clasica: un baiat o place pe o fata. Incercarile lui de a-i capta atentia nu au insa succes, iar totul se schimba cand baietii de la Akcent ii vin in ajutor. Cheia rezolvarii dramei dintre cei doi sta in mana lui Mihai, Sorin si Adi, care vin cu o solutie inovativa si un cadou... aparte.

Trupa s-a distrat pe cinste la filmari, Sorin imprumutand chiar bicicleta marca Giant de la cascadorul ce a dublat copilul din videoclip si facand o serie de trick-uri spectaculoase in fata echipei de productie de-a dreptul uimite.

Proaspat intorsi din turneul din Statele Unite, Akcent nu regreta deloc faptul ca piesa 'I'm Sorry', lansata in luna Ianuarie, se afla in continuare pe locul 13 in topul Radio.

Desi au o agenda de concerte foarte incarcata, Adrian, Sorin si Mihai continua sa lucreze in studio, de acolo de unde la inceputul toamnei vor izbucni in forta noile ritmuri ale toamnei muzicale.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.