Adrian Sina lanseaza videoclipul "Arde ceva" ! A fost o experienta unica pentru el iar acum o impartaseste cu noi!Adrian Sina incearca lucruri noi in cariera solo iar videoclipul "Arde ceva" este o experienta unica pe care artistul a impartasit-o cu fanii sai, in premiera pe pagina lui de Facebook si pe Urban.ro, simultan. Iata ce le-a scris fanilor sai despre noul material:
"Cand am scris "Arde ceva", mi-am imaginat o poveste de dragoste spusa prin dans, mi-am imaginat o experienta diferita pe care am trait-o intens alaturi de partenera mea de dans din videoclip, Flavia Mihasan. Imi doresc sa ii fac pe oameni sa simta acelasi lucru pe care il simt eu de fiecare data cand ascult aceasta melodie si fix asta am gandit in acest video."
Regizorul videoclipului "Arde ceva" a fost prietenul artistului, Anthony Icuagu iar viziunea simplista si intensa s-a imbinat de minune pentru a ilustra primul single in limba romana din cariera lui Adrian Sina. Solistul se pregateste de lansarea unui album solo si promovarea unui show nou alaturi de trupa live.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.