Radio Traditional premiaza cel mai frumos cuplu de Sfantul Valentin cu o cina romantica in doi! Da ai citit bine chiar tu impreuna cu perechea ta puteti castiga acest premiu si va puteti bucura pe 14 februarie.

Ce trebuie sa faci? nimic mai simplu: inainte de toate intra pe www.radiotraditional.ro si creaza un cont, apoi trimite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un e-mail care sa contina urmatoarele:
1. O poza recenta cu tine si partenerul sau partenera ta care sa nu fie prelucrata in nici un fel , exact asa cum a fost realizata cu telefonul sau aparatul foto.
2. O scurta povestire legata de relatia voastra de iubire prin care sa convingeti votantii sa va aleaga pe voi drept cuplul castigator.
3.Adresa voastra cat mai completa precum si un numar de telefon la care sa puteti fi contactati de catre staff-ul Radio Traditional

In momentul in care primim e-mailul dumneavoastra o sa va confirmam inscrierea si o sa primiti un link catre articolul din site unde este prezentata povestea voastra si unde va fi pozitionat sondajul pentru vot.
Mai departe tot ce trebuie sa faceti este sa va convingeti cat mai multi prieteni sa va voteze pe site, fie postand pe pagina de facebook fie trimitandu-le pe messenger linkul primit. Atentie nu se poate vota de cat o singura data de catre un utilizator.

Fiecare cuplu participant va beneficia de un articol de promovare a povestii lor de iubire pe site-ul nostru,de postari pe pagina de facebook a radioului, de asemenea in cadrul emisiilor moderatorii vor citi pe post aceste articole.
Concursul se desfasoara in perioada 4-12 februarie iar cuplul castigator va fi desemnat in urma voturilor pe data de 13 februarie, data la care va fi contactat telefonic in cadrul unei emisii pe radio pentru a fi anuntat in direct ora si locatia unde vor primii premiul si evident pentru felicitarile de rigoare.

Staff-ul Radio Traditional va doreste succes tuturor!!!

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA